Gazetaria  2012/13

Click here to edit subtitle

Orari i provimeve per Master dhe Bachelor, gazetari, shtator 2015 

Rezultatet e provimit 'Edukim Medial' Qershor 2015- Notat tashme jane vendosur ne sistem.


Njoftim,

njoftohen te gjithe ata te cilet e kane paraqitur provimin Marredhenie me Publikun, se me kerkesen e shumices se studenteve provimi shtyhet per daten 29 Qershor nga ora 10:00.
Prof. ass. Dr. Sahadete Limani-Beqa

Ftesë për studentë - Ligjëratë publike mbi përgatitjen e kuadrove për profesionin e medies Departamenti i Gazetarisë pranë Universitetit të Prishtinës organizon ligjëratë publike me Prof. Dr. Marianne Barrett nga Shkolla e Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv të Universitetit Shtetëror të Arizonës me temën 'Si të përgatisim profesionistë të mediave për shekullin 21 - mësime nga modeli "teaching hospital" i Universitetit të Arizonës.' Ligjërata do të mbahet në Amfiteatrin e vogël - Fakulteti i Filologjisë, të premten më 15 maj 2015, duke filluar prej ores 10!

Njoftim : zevendesimet e ushtrimeve per grupin II ne lenden ' Gazetari televizive'  mbahen te premten, ne ora 9.00

Orari mesimor- semestri veror 2014/15 me permiresime !

Orari mesimor- semstri veror 2014/15 - 


Studentët e tri gjeneratave më së largu deri më 12 shkurt 2015, duhet të përcaktohen për lëndët zgjedhore sipas sqarimeve të lartcekura, dhe konfirmimin e tyre duhet ta bëjnë përmes dërgimit të një e-mali në: lendetzgjedhoregazetari@gmail.com. Studentët duhet të shkruajnë në titull të mesazhit (subject) emrin, mbiemrin dhe lëndën/ët zgjedhore. Në secilën lëndë numri i studentëve është i kufizuar, prandaj do të zgjidhen ata që lajmërohen më parë. (shembull: në lëndën “Revistat” do të zgjidhen vetëm 40 konfirmimet para, ndërsa konfirmimet e tjera barten tek lëndët tjera).


Orari i provimeve - afati i janarit 

Rezultatet e Provimit ne lenden " Zhanret e Gazetarise II" 

Vleresimi ne ' Komunikimi masiv II'  - Provimi ne ' Komunikim masiv II' mbahet me 18 qershor ora 10 :00. 

Vleresimi i pergjithshem ne 'Shkrim Akademik' 

Rezultati i provimit ne lenden 'Zhanret e Gazetarise II' 

Identifikimi i studentëve bëhet të martën (29.04.2014) prej orës 10-11. Në atë kohë mbahen konsultimet dhe mund ta shihni edhe provimin.

Suksese

________________________
MA Faton Ismajli

Rezultati i provimit ne lenden ' Zhanret e Gazetarise I' 

Identifikimi i studentëve bëhet të martën (29.04.2014) prej orës 10-11. Në atë kohë mbahen konsultimet dhe mund ta shihni edhe provimin.

Suksese
________________________
MA Faton Ismajli

NJOFTIM: 


Ushtrimet e grupit III dhe IV, ne lenden 'Shkrim Akademik', me asistentin Jeton Mehmeti ndryshohen per nje ore.

Grupi III 16:00 - 17:30, e premte.

Grupi IV 17:30 - 19:00, e premte. Ushtrimet mbahen ne diten e njejte dhe sallen e njejt sipas orarit, ndryshon vetem ora. Ndryshimi eshte bere ne pajtim me Asistentin e lendes, dhe studentet.

NJOFTIM Ushtrimet e radhės pėr grupet IV dhe V nė lėndėn Bazat e Komunikimit Masiv II mbahen nesėr (03 mars 2014) grupi i V nga ora 15:30 ndersa grupi i IV nė orėn 17:00 , pasi qė tė mėrkurėn nuk jam ne Kosovė . Me respekt, G.Q

Rezultatet e provimit nga lenda 'Sociologji e pergjithshme', afati Janar 2014 

Njoftim: Të gjithë ata që kanë vendosur ta zgjedhin lëndën “Gazetari Hulumtuese” ,duhet një gjë të tillë ta konfirmojnë më së largu deri të mërkurën (26 shkurt), në ora 22:00, në emailin: muhametjahiri@hotmail.com.

Njoftim:

Për gjithë ata që i janë nënshtruar provimit në lëndën “Histori e Gazetarisë Evropiane", po iu informoj se notat janë vendosur në sistem! Po ashtu në sistem janë vendosur edhe notat në lëndën “Hyrje në Gazetari II”, dhe eventualisht “Hyrje në Gazetari I”!

Suksese dhe vit të mbarë akademik në semestrin e dytë!

Rezultatet e provimit nga lenda 'Statistika' afati Janar 2014. Perpos provimit final, per note perfundimtare jane marre parasysh edhe prezantimet e secilit dhe pjesmarrja aktive gjate ligjeratave. 


Rezultatet e 'Zhanret e gazetarisë I' afati Janar 2014.  Orarin e konsultimeve e gjeni të bashkëngjitur bashkë me rezultatet.


Suksese

__________________
Ass. Faton Ismajli


NJOFTIM: 

Notat ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv I' jane postuar. Te publikuar keni edhe listen me notat perfundimtare. Per ata qe kanw hy nw test eshte shtuar edhe nota e testit. Nderkaq, rregullat e vleresimit jane postuar tashme (se nuk tejkalohet nota e asistentit etj.). Suksese ne provimet e tjera. Lista me notat perfundimtare 

prof. Lindita Njoftim: 

Rezultatet per English II, afati i Janarit 2014. Konsultimet mbahen te premten, 31 Janar, ne ora 14:00. 

Përshëndetje,

Gjeni të bashkangjitur rezultatin e provimit final, në lëndën BSG. Ju lus, ata që nuk janë identifikuar ta bëjnë këtë përmes adresës elektronike jeta.abazi@gmail.com.

Ndërsa, studentët që dëshirojnë ta shikojnë testin, këtë mund ta bëjnë, të hënën (27 janar), në ora 13:00, në zyren e profesorit Bajram. Nëse keni ndonjë pyetje apo dëshironi të konsultoheni me profesorin Bajram Kosumi, mund të më shkruani në adresën elektronike dhe merremi vesh.

Çdo të mirë.

Suksese,
Jeta Abazi

Njoftim:

Provimi i 'Anglisht 2 ' shtyhet per diten e shtune, 25 Janar, ne ora 12:00 ne sallen e njejte.

Rezultatet e lendes 'Bazat e komunikimit masiv I'  

Rregullat, si jemi mare vesh jane keto:
1. Kush nuk ka note perfundimtare duhet te hyje ne provim
2. Kush mendon se vleresimi nuk eshte adekuat, mund te hyje ne provim por nuk eshte e garantuar ruajtja e notes
3.Kush ka note finale me te larte se noten te cilen e ka mare te asistenti, nuk mund ta rise noten edhe me shume. E kam sqaruar se asistenti jep vleresim decidiv per ju sepse ju sheh ne grupe te vogla dhe ju njeh me mire. pra nese une e kam rite noten mbi vleresimin e tij per shkak te rezultateve qe i keni treguar ne komponentat e tjera te vleresimit, ky eshte maksimumi i juaj.
4. Po i njejti kriter i pikes 3 vlen edhe per ata qe nuk i kane te gjitha elementet e vleresimit, p.sh nese ju mungon njera rubrike nuk mund ta risni noten edhe po te hyni ne test.
5. Ata qe nuk kane mjaftueshem rubrika ne tabelen e vleresimit, pra qe nuk kane akumuluar note gjate punes gjate gjithe semestrit, duhet te demonstrojne maksimumin ne test final qe te marin te pakten nje note kaluese
6. Kur e shihni matematiken e nxjerjes te notes finale ne dobine e juaj, pra kur mblidhni dhe mandej pjestoni dhe sillni perfundimin se jam treguar bujare dhe kam shtuar ne finale, nuk mund ta risni noten sepse tanime une e kam bere kete.
7. Ata qe pranojne notat, s'kane nevoje te hyjne ne provim, por e paraqesin provimin, dhe nota do t'ju vihet ne sistem.

P.S Nuk ka ndryshim kriteri dhe cdo kush qe kerkon te ndryshohet kriteri do te ndeshkohet me rrezim total nga provimi.
Suksese
prof. Lindita

Njoftohen studenët e vitit të dytë, të lëndës Bazat e Komunikimit Masiv që zëvendësimi i ushtrimeve bëhet me 08 janar 2014. Orari : Grupi I, II dhe III . Ora: 16:00 - 18:00 , grupi IV dhe V , 18:00 - 20:00.

Me respekt , G.Q

NJOFTIM:


Testi per ata qe nuk e kane mbajtur me heret, ne lenden ' Bazat e komunikimit masiv I' mbahet me 8 Janar, te enjten, ne ora 14:00 ne sallen 108. 

Profesoresha Lindite, ju uron te gjithve, festat e fundvitit. 

Orari i Provimeve, afati i Janarit. 

Rezultati i testit te pare te lendes Bazat e Stilit Gazetar,  te mbajtur me 10 dhjetor 2013.   Ata qe deshirojne t'i shikojne testet, mund ta bejne kete te enjte, nga ora 15:00 deri ne ora 16:00 ne zyren e profesorit Bajram.

Keshtu, qe te lutem percille kete te koleget e tu dhe nese kane ndonje pyetje apo kerkese mund te me shkruajne.

Suksese,
Jeta Abazi

Njoftim:

Ligjerata ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv I' , neser mbahet prej ores 2:30 ne sallen 108. 

NJOFTIM: Te gijthe ata qe kane mbetur pa prezantuar ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv I', mund te prezantojne javen e ardhshme . 

NJOFTIM:

Nuk tolerohen komentimet me vonese ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv' , nga tash cdo koment i shkruar me vonese nuk do te merre parasysh, ata qe kane komentuar me vonese nuk do te kene pike te njejta me te tjeret. 

Bursa studimi në kuadër të kornizës Erasmus Mundus Action 2,  vitin e kaluar aplikoi nje studente e gazetarise dhe tash eshte ne Berlin me studime. Bursa per Studente,

Prof. Lindita

Bashkëngjitur e gjeni rezultatin e provimit me shkrim, ZHANRET E GAZETARISË II.

Konsultimet mbahen të martën (19 NËNTOR) prej orës 13-14. Në atë kohë mund t’i shihni testet dhe të merrni notën.

Obligoheni ta respektoni këtë orar pasi nuk do të ketë termin tjetër për marrjen e notave dhe për konsultime. REZULTATI 

___________
MA. Faton Ismajli

Njoftim:

Ne projektin ne lenden ' Bazat e komunikimit masiv I' mund te beheni edhe 5 persona ne nje grup, nese keni mbetur pra grup

Bursa, Join EU- See PENTA 

Agjenda, Erasmus Mundus. 21, Nentor, 2013  

Oferte per Bursa 

Njoftim: Provimet e parapara që të mbahen të shtunën dhe eventualisht të dielën (2 dhe 3 nëntor), do të shtyhen për një ditë tjetër. Kjo nga se Fakulteti i Filologjisë do të jetë një qendër votimi ne zgjedhjet që pritet të mbahen këtë të diele, ndërsa të shtunën do të bëhen përgatitjet. Njoftimin për datën e mbajtjes së këtyre provimeve do t’ua publikojmë me kohë. Gjithë të mirat, Muhamet Jahiri

Per profesoreshen qe vjen te premten, studentet duhet te komentojne ne web e poashtu t'i bejne pyetje.

Ajo eshte profesoreshe qe ka ardhe me Fulbright per nje semester ne UP, quhet Trenia Walker, dhe pergatitja e saj eshte ne keto fusha: Zhvillim planprogrami, shkenca shoqerore, edukim, histori, dhe anglisht. Me poshte lendet dhe universitetet ku jep mesim
Ne universitetin e Teksasit dhe ne ate te Washingtonin:
etika dhe arsimi; mediat e popullarizuara dhe kultura, Ideologjite e diversitetit,perspektiva feministe ne arsim; zhvillimi i programeve dhe metodologjia e mesimdhenies ne arsimin parauniversitar, historia amerikane

Prof. Dr.Asoc. Lindita Tahiri

Heren e fundit ju tregova se Bashkimi europian i jep rendesi edukimit per media, dhe me poshte eshte vegeza me informatat e pergjighshme per karten e eeduikimit medial, si dhe vegeza per t'u regjistruar.http://www.euromedialiteracy.eu/charter.php

Prof. Dr.Asoc. Lindita Tahiri

Ligjerata e lendes ' Sociologji e pergjithshme' shtyhet per ne ora 14:00. Pra neser sociologjine e mbajme ne ora 14:00 e JO ne ora 9:00 ne sallen 108.

 Tema per diskutim ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv I'  :  Analizoni efektin e kesaj reklame , "edhe ti ke identitet, sepse ke pasaportë", (reklama e disa vite me pare kur kemi jemi pajis me pasaporta ). A ka efekt centripetal, apo centrifugal? 


Mund te diskutoni nga tash deri ne ora 10:00 te enjten. 

Njoftim :  Te henen, 21.10.2013, ne sallen 137, nga ora 15:30 do ta mbajme ligjeraten ne lenden 'Bazat e komunikimit masiv I ' , ky eshte zevendesim i dites se premte (18.10.2013).

A mundesh me ju percjell informimin kolegeve nga viti i dyte, Bazat e Stilit Gazetar, per disa ndryshime te vogla ne orar (te cilat jane te nenvizuara). Po ashtu, meqe jane vetem 5 grupe dhe jo me shume, atehere grupi VI-te shkrihet ne V (behen nje grup). Te merkuren mbahen ushtrimet sipas orarit. Ndryshimet 

Jeta Abazi 

Njoftim


Botimet që nuk i keni dorëzuar ditën e provimit i dorëzoni të martën (11.06.2013) prej orës 8-9 në formë të printuar. Në atë kohë mund t'i merrni edhe pikët e përgjithshme që i keni arritur gjatë semestrit të II-të në lëndën ZHANRET E GAZETARISË II.

 

Notat në sistem do të vendosen gjatë kësaj jave.

 

Konsultime me profesorin Bajram Kosumi mbahen po ashtu të martën prej orës 11.

 

Asistenti i lëndës:
MA. Faton Ismajl

Orari i provime,Afati Qershor 2013

Orari i provimeve, AFATI PRILL 2013
Mysafire ne ligjeraten e radhes ne lenden" Etike e Gazetarise dhe Ligj" (E Enjte 11.04 nga ora 10:00) eshte zonja Naile Krasniqi drejtoreshe e Komisionit te Pavarur per media te kosoves. Ky eshte institucioni kryesor i cili ne baze te ligjit te Komisionit te pavarur per media i cili merret me veprimtarine e mediave elektronike (Radio dhe Televizion) ne Kosove. Ndarjen e licencave dhe mbikqyrjen e respektimit te udhezimeve per bartesit e licencave. Gjithashtu ky institucion eshte pergjegjes per zbatimin e rregullores per mbrojtjen e te miturve dhe te rinjve nga efektet e televizionit. Zonja Krasniqi do te flase rreth Institucionit qe ajo udheheq dhe praktikes se atij institucioni ne fushen e respektimit te ligjit dhe etikes mediale. Per tu pergatitur per pjesen ku ju mund ti parashtroni pyetje zonjes Krasniqi mund te shfletoni web faqen e KPM
http://kpm-ks.org/.

Prof. Sahadete

Njoftim:

 

Testi i I-rë në lëndën ZHANRET E GAZETARISË II mbahet më 8 prill, e hënë, prej orës 9.

 

Studentët duhet të jenë të paktën dhjetë minuta më herët në sallën 108.

 
 Te marten , 26 . Mars. 2013 , Do te mbahet testi I( Libri Martti Ahtisaari - Detyra ne Beograd )  , ne lenden " Hyrje ne Gazetari II " , nga ora 10:00  ne sallen 108
Keshilli i Mediave te Shkruara te Kosoves do te organizoje shkollen e dyte te etikes se gazetarise me date 24, 25 dhe 26 prill 2013, ne Hotel Prishtina.
Per me shume informata lexoni ... Shpallje( per shkollen e etikes se gazetarise )

Njoftim : Senati i Universitetit të Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ , në mbledhjen e mbajtur më datën 12.3.2013, mori vendim që të lejohet afati i prillit me 1 provim.
Ky afat është lejuar me insistimin e përfaqësuesve të Parlamentit studentor në Senatin e Universitetit të Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’.      http://www.uni-pr.edu/Lajmet/Njoftim-%289%29.aspx

 NJOFTIM : Meqe disa nga grupi juaj kane munguar (grupi III),  ata qe kane pasur te marteve ushtrime nga ora 16:00, kjo do te
shtyhet per te merkureve nga ora 17:30.


Ass. Jeta Abazi
Të nderuar,
Menjëherë pas fillimit të këtij semestri kanë filluar të rritën kërkesat për ndërrimin e grupeve dhe për kalimin nga një grup në grupin tjetër. Prandaj, po e ndjej të nevojshme të iu informoj se askush nuk mundet ta ndërroj grupin, por duhet të qëndroj në grupin e tij.

Të gjitha kërkesat për një gjë të tillë nuk do të merren parasysh!
Ass. MA Muhamet Jahiri

Njoftim: Ligjerata e pare ne lenden "Gjuhe Angleze II" eshte diten e premte 22.Shkurt 2013, me orar te semestrit te kaluar nga ora 13:00.

Orari  mësimor të Degës së Gazetarisë - Semestrit Veror 2013. Të gjitha ndryshimet në orarin mësimor mund të bëhen vetëm me lejen e shefit të Degës së Gazetarisë Prof.asc Milazim Krasniqi, Ph.D. P 

Nëse mund të ketë ndonjë ndryshim ju lajmerohet me kohe .ORARI(pdf) . ORARI . 

NJOFTIM

Notat në lëndën: “ZHANRET E GAZETARISË I” janë vendosur në sistem. Studentët kanë mundësi ta refuzojnë notën brenda 24 orëve.


Suksese

______________
Ass. Faton Ismajli

Njoftim: Neser ne ora 17:30 studentet mund t'i shohin rezultatet e lendes "Anglisht I" dhe te konsultohen.Me vone ose neser ne mengjes na dergon me shkrim rezultatet.

 NJOFTIM: 

Rezultatet e provimit përfundimtar në “ZHANRET E GAZETARISË I” publikohen të hënën në ora 8.30 në Fakultet.

 

Identifikimi i studentëve do të bëhet të hënën prej orës 9 deri 10 në sallën 108 dhe 109. Në të njëjtën kohë mund ta shihni edhe testin.


 

Notat ua vendosim të hënën në mënyrë elektronike dhe secili studentë ka mundësi ta refuzoj ose pranoj.

Njoftim:
Rezultati i provimit “Hyrje në Gazetari I” publikohet nesër (29 janar 2013). Të gjithë studentët të cilët kanë hyrë në këtë provim duhet të jenë prezent në ora 10:00, në sallën 137.

 NJOFTIM :

Të hënën, më 28 janar, mund t’i dorëzoni të fotokopjuara tekstet e botuara.

 

Dorëzimi i teksteve bëhet në ora 12 në sallën 108.


Secili studentë përmes e-mailit do të njoftohet për pikët që ka fituar me tekstet e botuara.

 

Po ashtu në atë kohë mund të diskutojmë edhe për ndonjë gabim teknik që është bërë sa u përket pikëve të fituara në tri testet si dhe gjatë ushtrimeve.

 

Suksese
________________
Ass. Faton Ismajli

 NJOFTIM : 

Rezultatet përfundimtare për grupet IV, V dhe VI janë ato që iu kanë ardhur nga asistentja Jeta Abazi.

 

Suksese.

__________________
Ass. Faton Ismajli
 NJOFTIM : Atyre studentëve që nuk iu kanë shkuar rezultatet e “ZHANREVE TË GAZETARISË” në e-mail, mund të kërkojnë pikët në e-mailin: faton.ismajli2@gmail.com

Njoftim

 

Studentët që nuk janë identifikuar në Testin e parë: 1172385393; xx; 049174966; 1171335996; 1233686653

Studentët që nuk janë identifikuar ende në Testin e tretë: 1234055638; 120499374618; 1175140766; 1231279360; 1172251269; 1233174498; 1231374341; 1171335996; 1231929181; 1176007962.


Studentët e paidentifikuar nuk kanë respektuar afatin përcaktuar për identifikim. Ata studentë që nuk identifikohen llogaritet që kanë hequr dorë prej pikëve. Identifikimi mund të bëhet deri të shtunën (26 janar) në e-mailin: faton.ismajli2@gmail.com

 Siç edhe e dini, studentët nuk mund të hyjnë më shumë se tri herë në provim.

 Suksese 


Faton Ismajli

 

Komente nga Shkodran Elshani dhe Erdonit Hoxha ne gazeten " Express " - Komentet.
Njoftim : Provimi ne lenden " Gjuhe Angleze" i se shtunes, shtyhet per ne ora 12:00.
Studentet qe nuk jane identifikuar ende per testet qe jane mbajtur ne lenden "Zhandet e Gazetarise I " duhet ta bejne kete permes e-mail  (faton.ismajli2@gmail.com ose jeta.abazi@gmail.com).duke shënuar numrin e letërnjoftimit, emrin, mbiemrin dhe grupin.
Shkrim i botuar nga studenti Granit Koci ne Gazeten " Zeri " - Dhimbja e Daçiqit

Njoftim

Studentët që i kanë dërguar tekstet për t’i botuar në gazetë dhe kanë kopjuar e humbin të paktën një afat për të hyrë në provim.

Nëse studenti e ka kopjuar tërësisht tekstin e humb një vit mundësinë që të hynë në provim.

Njoftime rreth paraqitjes se provimeve. Fakultetit i filologjise - Njoftim

Njoftohen te gjithe se, te premten 11.01.2013 ne ora 12:00 ,ne sallen 108,mund ti merrni rezultatet e testit te dyte , ne lenden "Kulture GJuhe".

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të Degës së Gazetarisë se ID kartelat studentore janë të gatshme dhe mund të tërhiqen në Zyrën e TI-së (aty ku është bërë fotografimi), të premtën më 11 janar 2013, prej ores 09:00 deri 12:00
Studentët duhet të kenë me vete letërnjoftimin.

 NJOFTIM : Të martën, më 8 janar, në ora 9:00, mbahet TESTI i III-të në “Zhanret e gazetarisë I”.

 

Në test duhet ta shkruani vetëm numrin e letërnjoftimit ashtu siç e keni shkruar në testin e parë.


Studentët duhet të jenë në sallën 108 të paktën dhjetë minuta para se të fillon testi.  

 

______________

Ass. Faton IsmajliTesti semestral ne lenden Kulturë gjuhe do te mbahet te enjten, me  3 janar ne ora  12:00  .
Njoftim :  Grupi i pare ,Ushtrimet ne lenden Kulture Gjuhe qe nuk kane  mbajt  sot ( 12.12.2012), Zevendesimin  do ta  mbajne  te premten nga ora 12:00.
NJOFTIM : Pas kerkeses se studenteve, ne lidhje me ligjeratat dhe ushtrimet e gjuhes Angleze qe te mos mbahen te premten. Eshte marre vendim nga profesoresha Sadete Tërnava qe Ushtrimet dhe Ligjeratat e gjuhes anglese do te mbahen  te premten sipas orarit te rregull, Mesim do te mbahet si gjithmone pa kurfar ndryshimi..
NJOFTIM :

Testi i I në “Zhanret e gazetarisë I”, mbahet të hënën, duke filluar nga ora 9. Studentët duhet të jenë në sallën 108 të paktën dhjetë minuta para fillimit të testit.

Ligjëratën në “Kulturë gjuhe” nuk e mbani të hënën.

 Veç kësaj, duhet të keni me vete edhe letërnjoftimin. Në test e shkruani vetëm numrin e letërnjoftimit, e jo emrin dhe mbiemrin.

Suksese.

_______________
ass. Faton Ismajli

Njoftim se neser me date 31.10.2012 ( e merkure ) do ta mbajme ligjeraten e Gjuhes Angleze ne sallen 108 nga ora 13:00 - 14:00 , ngase te premten nuk mund ta mbajme. 

Orari mesimor i riformuluar qe vlen prej te Henes 22.10.2012 Orari mesimor(semestri dimoror) i riformuluar
Njoftim : Njoftohen te gjithe studentet e vitit te pare ne degen e gazetarise,se te Henen ligjerata ne Zhandret e Gazetarise I , do te shtyhet per ne oren 14:00.Ky ndryshim behet  për shkak të vizitës së një delegacionit të Agjencisë së Akreditimit në Degën e Gazetarisë.
                                     P.S Pra te Henen(15.10.2012 ) ligjeraten e Zhanret e Gazetarise I do ta mbani nga ora 14:00


Bursat- Bursat 

Njoftohen te gjithe studentet se,neser e premte 12.10.2012 Kemi ligjerate ne Gjuhen Angleze nga ora 13:00 ne sallen 108.


Njoftim :   Njoftohen të gjithë studentët se ligjërata në lëndën “Kulturë Gjuhe”, do të mbahet të hënën duke filluar nga ora 09:00 në sallën 108.

Ky ndryshim i orarit të mësimit në këtë lëndë nga ora 08:00, për në ora 09:00 ka ardhur pas kërkesë dhe bisedës me profesorin e lëndës.                                                                 P. S Javën tjetër pra duhet të jeni në ligjëratën Kulturë Gjuhë në ora 09:00                  

             

Njoftim 

Njoftohen studentët se ushtrimet në lëndën “Zhanret e Gazetarisë I”, grupi i IV do të mbahen të enjten duke filluar nga ora 16:30-18:30, në sallën 78.                                      P.S Kjo vlen vetëm për grupi IV, ndërsa grupet e tjera vazhdojnë sipas orarit.


                                                                                                                     Created by : Rona Sefedini .... rona.sefedini@hotmail.com